Иво Димчев отмъкна  плакета на Черешката с напълно незаслужена и

...
Иво Димчев отмъкна  плакета на Черешката с напълно незаслужена и
Коментари Харесай

Иво Димчев се представя за творец, а изкопира световно известен кулинар

Иво Димчев отмъкна  плакета на Черешката с изцяло незаслужена и подмолна игра. Въпреки, че началник Манчев искаше победител да е журналистката Филипа, поради разпоредбите в кулинарното шоу даде премията на ексцентрика. Който останалите оцениха с 40 точки, неизвестно за какво.

Артистът ги посрещна доста друго от признатото предписание по какъв начин се канят посетители. Като се надяваше да не му се получи тривиално. Но макар, че ги шокира с необикновено меню-бъркоч, с ракия в разпръсквач,вино в епруветка, дъвкана баница в чаша и главно от агнешки главички, натъпкано в пластмасова отливка на неговата глава и някакво сходство на шопска салата, наречена робска, поради веригата в нея, участниците въпреки всичко го оцениха с оптималния брой точки. Въпреки, че останаха гладни.

Само, че един коментар разруши на пух и прахуляк авангардният актьор, който се счита за създател: „ Нямаше никаква автентичност, макар, че бе друго. Е, всичко бе взаимствано от Хестън Блуминтал, който е водещ международно прочут кулинар. Който е създател на доста предписания и разнообразни способи на подготвяне,  само че надалеч по-стилни. Нашенецът бе копирал всичко от посрещането на гостите до метода на поднасяне и потреблението. Да, ексцентрично, само че за прощален път потвърди, че в България творците  копират от известни персони в чужбина и се хвалят, че вършат изкуство, а ние би трябвало да им пляскаме, че вършат творчество! ”

Часове откакто сграбчи плакета, който не заслужи Иво Димчев пусна пост във фейсбук, че е отпразнувал успеха с кренвирш и кисело мляко. А някои от почитателите му написаха: „ От кренвирша може да се отровиш, а киселото мляко е приготвено от изсъхнало! ”

 

 

Тагове: new Иво Димчев победител Черешката на тортата Хестън Блументал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР